Cum arata Imobiliare Acasa la inceput de 2023... Un nou an in haine noi, alaturi de parteneri

Pentru Imobiliare Acasa, anul 2023 a inceput intr-un context al "noului", intr-un suflu proaspat si in dorinta de a se regasi printre cei mai buni jucatori din piata imobiliara.

Anul ce tocmai a trecut a fost unul fascinant de provocator care ne-a oferit multiple satisfactii, in primul rand prin zambetul clientilor multumiti pe care profesionistii companiei i-au insotit si consiliat, pas cu pas, pana la indeplinirea scopului propus. Iar acesti profesionisti s-au alaturat brand-ului pur autohton din apreciere pentru acesta si din dorinta de a activa in domeniul fascinant al imobiliarelor.

  

IMOBILIARE ACASA PLOIESTI SI JUD. PRAHOVA

Desi deschis in toamna lui 2021, biroul din Ploiesti amplasat in cladirea ForOffice din strada Romana 28-30, a actionat admirabil in perimetrul judetului Prahova si a orasului de resedinta, deprinzand rapid si actionand ireprosabil pe tot parcursul anului trecut in interesul propriilor clienti. Caci sistemul de reprezentare imobiliara i-a motivat pe colegii nostri Camelia Stan, Violeta Cernat, Cristina Burlacu si Dorin Basag sa-si completeze abilitatile prin care si-au satisfacut pe deplin clientii in "misiunile" finalizate cu succes.

 

 

IMOBILIARE ACASA BUCURESTI SI JUD. ILFOV

In Bucuresti, inceputul anului ne-a prins intr-o formatie completata de binecunoscutul Dragos Enachioaie, agent imobiliar de succes, trainer acreditat si fost vicepresedinte al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania si care, dupa cativa ani de pauza in domeniu, a completat echipa Imobiliare Acasa, venind cu forte proaspete dintr-un mediu occidental in care piata imobiliara este reglementata si aplicata cu rigurozitate.

Alaturi de Ionut Stancu si Traian Coroi care au performat si deschis un parcurs de exceptie pentru imaginea companiei si care au avut o excelenta colaborare pana la inceputul lui 2022, s-a alaturat nucleului si Gabriel Arteni, fost militar de cariera, un om cu disciplina, un om cu calitati de necontestat in domeniul legislativ si administrativ, un profesionist cu abilitati organizatorice si care s-a dovedit a fi si un agent imobiliar de o reala valoare pentru o livrare coerenta de educatie atat in randul agentilor imobiliari din piata cat si a consumatorilor.

Ulterior, s-au alaturat echipei Iulian Ardeleanu, Andrei Dina, Madalina Florea si Alexandra Dinu, oameni inteligenti care nu au cunoscut suficient tainele reprezentarii imobiliare dar care au avut capacitatea rapida si setea infinita de a invata in termen scurt o latura a profesiei (din pacate, inca nereglementata in Romania) care le face cinste si care, in viitorul apropiat, ii va gasi pregatiti, ca si pe restul echipei, dealtfel, in practicarea consultantei imobiliare sub un mediu legislativ riguros.

 

IMOBILIARE ACASA - MARCA INREGISTRATA

Si pentru ca Imobiliare Acasa a devenit un brand cunoscut in piata imobiliara autohtona, la debutul lui 2022, reprezentantul legal al companiei a decis ca este momentul sa-si protejeze efortul depus si rezultatele recunoscute. Astfel, incepand cu data de 10 martie, Imobiliare Acasa a devenit marca inregistrata, certificatul de marca fiind eliberat de catre Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci in luna octombrie.

 

WEBSITE NOU SI ULTRAMODERN

Ultimele zile ale anului trecut ne-au mai adus o bucurie: un website de prezentare nou, occidental si functional (www.imobiliare-acasa.ro).

Immoflux (www.immoflux.ro), avandu-l pe omul Lucian Bele la "butoane", chiar au facut minuni. Caci imaginea unei companii puternice se reflecta inclusiv in modul de prezentare a serviciilor si produselor, intr-un "catalog" prietenos si usor de utilizat de catre consumator.

 

SEDIU DE BIROURI DISTINS, IN COTROCENI

Pentru primele zile ale anului in curs, gratie unui agent imobiliar de valoare (Sebastian Sive, Creativae Domus - www.creativaedomus.ro), Imobiliare Acasa si-a gasit CASA de ACASA.

Iar noul sediu de birouri din Cotroceni, str. Dr. Nicolae Manolescu 4, este un spatiu distins, elegant, cald si primitor, situat intr-o vila interbelica frumoasa, cu arhitectura neoromaneasca.

Inaugurarea oficiala a noului sediu va avea loc in prima jumatate a lunii februarie cand, Imobiliare Acasa isi va invita colegii de breasla si propriii clienti la un pahar de sampanie, o gustare si mult networking.

Sursa: Imobiliare Acasa