Servicii

De-a lungul timpului, am realizat ca, un client multumit valoreaza mai mult decat orice comision, asa ca multumirea si satifisfactia clientului au devenit scopurile principale, astfel devenind clienti pe viata. Restul, vin de la sine.

Succesul Imobiliare Acasa se datoreaza in primul rand standardelor ridicate si a angajamentelor pe care ni le asumam pentru clientii nostri. 

Reprezentarile imobiliare au fost un pas firesc in normalizarea activitatii in acest domeniu. Intocmai cum un avocat nu poate reprezenta ambele parti in acelasi proces, un agent imobiliar trebuie sa reprezinte doar o singura parte intr-o tranzactie imobiliara. Noi ii reprezentam pe toti cei care au nevoie de servicii de calitate in acest domeniu.

Serviciile noastre in reprezentarea imobiliara sunt foarte complexe, suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul procesului de vanzare incepand de la analiza individuala a fiecarei proprietati pana in momentul final al tranzactiei.


CINE SUNTEM?

Suntem o echipa de profesionisti ce dorim sa ne intarim reputatia de a oferi servicii de calitate superioara in domeniul imobiliar si avem ca scop final atingerea obiectivelor clientilor nostri.


CE FACEM?

Ne angajam ca prin serviciile pe care le oferim sa depasim asteptarile clientilor nostri, deoarece consideram ca acestia au asteptari de exceptie din partea noastra - in servicii, rezultate si valoare adaugata.


CE OFERIM?

Raspundem cu promptitudine particularitatilor fiecarui client in parte si garantam siguranta si confortul tranzactiilor imobiliare datorita pachetului de servicii si a experientei acumulate.  

 
DE CE?

Suntem aici pentru a va fi de folos inainte de a constientiza ca aveti nevoie de noi. 

 

DESPRE SERVICIILE OFERITE

ANALIZA DE PIATA A PROPRIETATII

Proprietatea este listata in piata spre vanzare numai dupa efectuarea unei analize de piata, completa si exacta, avand la baza proprietati comparabile active si vandute din aceeasi zona.


MARKETING PROFESIONIST

Marketing online, prin reteaua de agentii imobiliare, in portofoliul de clienti in asteptare.


COMISION 0%

Suntem platiti DOAR de entitatea care ne angajeaza prin semnarea contractului de reprezentare imobiliara exclusiva (vanzator sau cumparator, proprietar sau solicitant in cazul inchirierii).

 
COLABORARE CU ALTE AGENTII IMOBILIARE

Proprietatea va fi distribuita spre promovare si altor agentii colaboratoare pentru a creste sansele de vanzare, datorita unei mai bune expuneri in piata si acces catre cumparatorii acestora.


OPEN HOUSE

”Open House” sau ”Casa Deschisa”  este o actiune pe care o intreprindem cu scopul de a promova suplimentar proprietatea catre potentialii cumparatori cat si agentii colaboratoare.


SEMN DE VANZARE

Pentru a creste sansele de vanzare si a avea o expunere locala foarte buna, vom amplasa un semn de vanzare pe proprietate ce poate atrage cumparatori din vecinatate dar care confirma si anuntul online.


PARTENERIATE

Avem parteneriate cu banci, notari publici, auditori energetici, ingineri de cadastru, evaluatori ANEVAR etc.

 

ONORARIU PRACTICAT

1. REPREZENTAREA VANZATORULUI SAU CUMPARATORULUI

In functie de complexitatea tranzactiei, comisionul la vanzare sau cumparare porneste de la 3% + TVA din valoarea tranzactiei, in functie de tipul proprietatii si este achitat NUMAI dupa efectuarea acesteia, toate costurile aferente tuturor demersurilor efectuate in vederea vanzarii pana la finalizarea tranzactiei fiind suportate de catre agentie.

Nota: Exceptie de la valorile mai sus mentionate cand valoarea comisionului poate incepe de la 2,5% + TVA este situatia tranzactiilor multiple pentru acelasi client in conditiile semnarii simultane a contractelor pentru toate operatiunile.


2. REPREZENTAREA PROPRIETARULUI SAU A SOLICITANTULUI PENTRU INCHIRIEREA UNEI PROPRIETATI

Comisionul pentru reprezentarea proprietarului sau a solicitantului pentru inchiriere este de 100% + TVA dintr-o chirie lunara.

 

3. CONSULTANTA IMOBILIARA

Onorariul de consultanta perceput pentru verificarea documentelor proprietatii prin mijloace proprii ale agentiei sau prin notarul partener, inclusiv obtinerea extrasului de carte funciara pentru informare, recomandari si indrumari catre entitati/profesionisti specializati in intocmirea documentatiei lipsa in vederea vanzarii (inginer cadastru, auditor energetic, notar etc)  - de la 400 lei

 

4. INTOCMIREA DE RAPOARTE DE ANALIZA DE PIATA SAU RAPOARTE DE EVALUARE ANEVAR

Tarifele practicate pentru intocmirea unui raport de analiza de piata (prin surse proprii ale agentiei) sau a unui raport de evaluare ANEVAR, variaza dupa cum urmeaza:

apartamente

     - Bucuresti, Ilfov si Prahova – de la 500 lei

     - in alte judete – de la 750 lei

case/vile

     - Bucuresti, Ilfov si Prahova – de la 1000 lei

     - in alte judete – de la 1300 lei

terenuri

     - Bucuresti, Ilfov si Prahova – de la 600 lei

     - alte judete – de la 900 lei

spatii comerciale

     - Bucuresti, Ilfov si Prahova - de la 1500 lei

     - in alte judete - de la 2000 lei

hoteluri, pensiuni

     - Bucuresti, Ilfov si Prahova - de la 2000 lei

     - in alte judete - de la 2500 lei

spatii birouri

     - Bucuresti, Ilfov si Prahova - de la 2000 lei

     - in alte judete - de la 2500 lei

spatii industriale

     - Bucuresti, Ilfov si Prahova - de la 2000 lei

     - in alte judete - de la 2500 lei

 

5. INTOCMIREA DOCUMENTATIEI CADASTRALE

Tarifele sunt stabilite de inginerul de cadastru colaborator, agentia faciliteaza recomandarea catre un profesionist in domeniu. In general, pretul documentatiei porneste de la 800 lei.

 

6. INTOCMIREA CERTIFICATULUI ENERGETIC

Tarifele sunt stabilite de auditorul energetic colaborator, agentia faciliteaza recomandarea catre un profesionist in domeniu. In general, pretul certificatului porneste de la 150 lei in functie de tipul proprietatii.

 

7. ALBUM FOTO PROPRIETATE (EDITARE INCLUSA)

     - doar Bucuresti, Ilfov si Prahova - pana la 20 fotografii - 100 lei; 21 - 40 fotografii - 150 lei; de la 41 fotografii - 250 lei

 

8. REALIZARE SI MONTAJ VIDEO

     - doar Bucuresti, Ilfov si Prahova

                           - video standard - de la 500 lei;

                           - video drona - de la 1200 lei

 

9. TEXT PREZENTARE PROPRIETATE

     - sub 5000 de caractere - 200 lei

     - intre 5000 si 10.000 de caractere - 300 lei

 

10. PUBLICITATE IMOBILIARA

     - 1% din pretul de prezentare ce va fi achitat in avans, inainte de promovarea proprietatii, pe toate portalurile si in reteaua de agentii imobiliare din Romania

 

 

Nota: Preturile afisate mai sus nu contin TVA