Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Un teren Intravilan intr-o zona superba Breaza de Jos!

Breaza de Jos, Central
22.900€
  • ID:1089
  • S. teren:2150.00 mp
  • Front stradal:17.12 m
  • Clasificare teren:Intravilan
Comision % la Cumparator

Zona: Prahova,Breaza de Jos,Str.Poienitei
Pret: 24900
Suprafata teren: 2150 mp


Facilitati:

- zona superba submontana, langa padure
- ideal constructie casa de vacanta sau rezidenta permanenta
- utilitati langa teren (canalizare, gaze naturale, curent electric)

Daca nu stiai Breaza-Campina este considerata zona cu cel mai bun strat de ozon din Romania,de aceea aerul din zona este de ce mai buna calitate si cel mai sanatos fara poluare.
De asemenea tot in acesta zona sunt cele mai multe zile insorite din Romania


Daca te-ai hotarat sa iti construiesti propria casa de vacanta, am pentru tine o bijuterie. Si nu ma refer la vreun colier, inel, pandantiv sau orice altceva care ar straluci in lumina soarelui ci la un teren pe care sa-ti asezi inima si sa uiti de toate grijile cotidiene.

Daca mergi spre munte, opreste-te pret de o ora sa vezi si sa simti ceea ce am simtit si eu. Fosnet de padure, ciripit de pasarele, explozie de culoare dar, mai ales, LINISTE! Acea liniste pe care ti-ai dori-o cand nu mai faci fata provocarilor de zi cu zi.

Sunt Iulian Ardeleanu si am fost angajat de proprietar ca sa ma ocup de tot ce nu poate face el: sa-l reprezint in fata dumneavoastra, potentialii cumparatori interesati de acest frumos teren si desigur sa va consiliez pe ambii in demersurile referitoare la hatisurile intregii tranzactii. Iar in ceea ce priveste comisionul pe care il datorezi agentiei, reprezentant exclusiv al proprietarului, iti mentionez ca acesta nu exista. Singura pretentie pe care o avem de la tine este aceea a seriozitatii pentru ca, la randul nostru, oferim seriozitate.
Pentru orice alte detalii legate de aceasta frumoasa proprietate, inclusiv pentru programarea unei vizionari, contacteaza-ma oricand: Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00; Sambata intre orele 10.00 - 14.00.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Iulian Ardeleanu
0766263608
Esti interesat de aceasta proprietate ?