Villa pe malul mării DUNIQUE MARBELLA!

Marbella
3.100.000€
Camere
4
Suprafata utila
288.89 mp
Bai
4
An constructie
2025
 • ID:1575
 • Nr. camere:4
 • Nr. dormitoare:3
 • S. utila:288.89 mp
 • S. terase:294.43 mp
 • S. utila totala:583.32 mp
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:4
 • Nr. parcari:1
 • Nr. garaje:1
 • An constructie:2025
 • Structura rezistenta:Beton
SUNTEM PARTENERUL TĂU ÎN PROCESUL DE ACHIZIȚIE, CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

Vă prezentăm Dunique Marbella – Poarta de acces la o viața de lux pe malul mării!

Descoperiți simbolul eleganței de coastă la Dunique Marbella, unde locuința de lux se întâlnește cu țărmurile senine ale Mediteranei.

Iată de ce Dunique Marbella iese în evidență:

Locație excelentă pe malul mării: Amplasat în Marbella, Dunique Marbella oferă acces direct la plajă, permițând rezidenților să se răsfețe cu stilul de viață suprem de pe litoral. Treziți-vă cu ritmul blând al valurilor și căldura nisipului de sub picioare.

Spații de locuit rafinate: Dunique Marbella prezintă o colecție de 64 de apartamente de lux și 32 de case semi-decomandate, de la 2 la 5 dormitoare. Fiecare reședință se mândrește cu spații de locuit extinse și vederi de neegalat, cu o suprafață cuprinsă între 160 și 450 de metri pătrați, cu prețuri începând de la 1.800.000 de euro.

Facilități de lux: cufundați-vă într-o lume a rafinamentului cu caracteristici și facilități de ultimă generație. De la piscine infinite de pe acoperiș la piscine interioare încălzite, fiecare detaliu este creat pentru a vă îmbunătăți experiența de viață. Bucurați-vă de acces exclusiv la o piscină privată sau jacuzzi, împreună cu o sală de sport complet echipată, zonă de yoga, spa și chiar un teatru roman, toate în cadrul dezvoltării.

Apropierea de atracții: situat convenabil lângă cele mai frumoase plaje din Marbella, terenuri de golf de clasă mondială și minuni naturale, rezidenții pot explora frumusețea regiunii în timp ce se bucură de exclusivitatea vieții pe malul mării.

Stil de viață unic: Experimentați esența farmecului Marbellei, cu temperaturile blânde și scena culturală vibrantă. Dunique Marbella este situat în prestigioasa zonă "Las Chapas", renumită pentru plajele sale frumoase și atmosfera plină de farmec.

Design atent: Dunique Marbella este conceput pentru a se armoniza cu împrejurimile sale naturale, cu o rezervație de dune care acționează ca o barieră de protecție între complex și coastă. Dezvoltarea are grădini amenajate meticulos și zone comune extinse, inclusiv două piscine în aer liber cu vederi uluitoare ale Mediteranei.

Club social inovator: Clubul social Dunique redefinește viața de lux cu arhitectura sa de avangardă și facilitățile de ultimă oră. De la un spa și o sală de sport de ultimă generație până la un spațiu dedicat de coworking și o zonă de meditație în aer liber, clubul social oferă o experiență de viață de neegalat. Nu ratați ocazia de a vă relaxa lângă piscina infinită, suspendată la peste 8 metri înălțime, în timp ce vă bucurați de vederi panoramice ale mării și munților.

Calitate de neegalat: Fiecare casă de la Dunique Marbella este realizată cu meticulozitate cu materiale și finisaje de top, inclusiv plăci de porțelan, aparate de bucătărie premium și pachete personalizabile de design interior de experți renumiți. Cu piscine private, camere de depozitare și spațiu de garaj pentru cel puțin două vehicule, fiecare aspect al vieții de lux este asigurat.

Trăiește-ți visul: Dunique Marbella te invită să îmbrățișezi viața pe malul mării la cel mai bun mod. Indiferent dacă alegeți un apartament sau o casă de oraș, această dezvoltare promite un stil de viață de lux și liniște fără egal la malul mării.

INVESTEȘTE, TRĂIEȘTE, BUCURĂ-TE DE SPANIA!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Acces internet
Fibra optica
Aer conditionat
Izolatie Exterior
Ferestre Lemn
Rulouri Aluminiu
Usa intrare Metal
Usa interior Lemn
Spatiu depozitare
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Videointerfon
Sauna
Curte comuna
Piscina interioara
Piscina exterioara
Vanzari Spania
+40746159056
Esti interesat de aceasta proprietate ?