Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Iti doresti o afacere ca in filme? Hai sa ne cunoastem!

Valea Lunga
198.000€
Camere
11
Suprafata utila
504.93 mp
Suprafata construita
150 mp
Bai
8
An constructie
1996
 • ID:0754
 • Nr. camere:11
 • S. utila:504.93 mp
 • S. terase:40.00 mp
 • S. utila totala:544.93 mp
 • S. construita:150.00 mp
 • S. teren:9400.00 mp
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:8
 • Nr. balcoane:7
 • Nr. parcari:6
 • Nr. garaje:1
 • Front stradal:36.00 m
 • Nr. fronturi:1
 • An constructie:1996
 • An renovare:2006
 • Structura rezistenta:Beton
 • Regim inaltime:S+P+2
 • Orientare:Est-Vest
Tip tranzactie: Vanzare
Zona: Sat Valea Lunga Cricov, jud. Dambovita
Pret: 198.000 EURO

Componenta:
1. - vila S+P+2E, an constructie 2006, suprafata desfasurata - 580 mp
- numar camere: 11 (6 dormitoare)
- numar bai: 9
2. - teren constructie si curte (gradina) - 9400 mp.

Facilitati:

- zona submontana, superba, ideala pensiune agroturistica
- 13,5 km pana la Moreni
- 16 km pana la Pucioasa
- 35 km pana la Targoviste
- 48 km pana la Ploiesti
- 52 km pana la Sinaia
- 105 km pana in Bucuresti (1h15min)
- curte proprie superba, cu acces pe alee pavata
- minim 5-6 locuri de parcare
- utilitati: curent electric, gaze naturale

O investitie rentabila este visul oricarui antreprenor. Dar un antreprenor cu experienta stie sa exploateze si sa valorifice oportunitatile ce se ivesc, indiferent de segmentul de activitate, printr-o viziune clara si pragmatica a afacerii.

In acest sens, consider ca aportul meu in a va aduce in atentie o proprietate cu un potential deosebit, cu siguranta va face ratiunea dvs sa prelucreze informatiile pe care vi le livrez in vederea unei viitoare achizitii a unei afaceri... aproape "la cheie". Am spus "aproape", deoarece ma bazez pe inventivitatea dvs, in completarea proiectului deja existent, de a transforma actuala locatie intr-o afacere pe termen lung dar gandita atat din punct de vedere al rentabilitatii investitiei pentru viitorul proprietar dar si al confortului deosebit, gandit prin acest proiect, pentru clientii unei splendide pensiuni agroturistice cu toate facilitatile, dupa punerea in aplicare a proiectului

Ne aflam in satul Valea Lunga din judetul Dambovita, acolo unde, prin spatele curtii vaste, un fir de apa isi urmeaza cursul nestingherit.

Conduc dinspre DN1 catre Filipestii de Padure, trec prin Moreni si, dupa cca 10 minute, ma opresc in satul Valea Lunga Cricov, chiar in fata curtii ce are catre strada asfaltata o salcie stufoasa si privesc spre constructia impunatoare care, imediat imi pune imaginatia la incercare. Ma uit la ceas usor nedumerit: am facut doar o ora si 15 min de cand am plecat din centrul Bucurestiului.

Impreuna cu proprietarul incep sa vad, rand pe rand, interiorul constructiei inca nefinisata (cel putin la exterior), apoi sera de legume, gradina de pe fundalul curtii de aproape un hectar si, in ultima parte, inainte de a ajunge la raul care parca formeaza o granita naturala cu proprietatea invecinata, imi arata zona ingradita pentru pasari. Pentru hrana eco, desigur...

Evident, compunand tot ce vazusem inca sumar pana la acel moment, in mintea mea au inceput sa se deruleze diverse scenarii de business: o super-pensiune agroturistica? Un centru de ingrijire al persoanelor in varsta? O tabara pentru copii in care acestia sa beneficieze de vacante pline de savoare, insotite de excursii prin imprejurimi? Un centru pentru evenimente corporate in care sa fie organizate diverse activitati?

Si am ajuns la concluzia ca oricare dintre variante, puse in aplicare, ar genera atat un profit financiar pentru investitor dar si unul ce implica relaxarea de necontestat al beneficiarilor de servicii.

Pana una-alta, ar trebui sa ne indreptam atentia asupra proiectului deja existent (despre care aflu intre timp) care, pe langa faptul ca necesita DOAR punerea in aplicare, este si cel mai fezabil din punct de vedere al incadrarii in peisajul rural.

Un scurt sumar al proiectului impreuna cu autorizatiile necesare obtinute de catre proprietar s-ar putea defini astfel: o pensiune agroturistica de lux in cadrul careia se va promova cultura, produsele traditionale romanesti, activitatile autohtone specifice zonelor montane si submontane, pregatirea mancarurilor "la botul calului" avand ca materie prima produse de origine vegetala si animala crescute in propria ograda. De asemenea, proiectul propune o viziune clara asupra petrecerii timpului in aer liber, indemnului catre citit (motiv pentru care chiar si in acest moment, in living exista o biblioteca ce contine titluri interesante) si mai putin catre utilizarea TV-ului (inexistent in camere) sau a gadget-urilor. Totusi, proiectul propune instalarea unui videoproiector si a unui ecran pentru vizionarea diverselor competitii sau evenimente sportive.

Amplasata pe un teren de 9400 mp, constructia structurata pe 4 nivele (subsol, parter, 2 etaje), are o suprafata utila de 505 mp si dispune de spatii ample, generoase, ce pot fi reconfigurate in functie de optiuni sau conform proiectului de arhitectura, avand in vedere structura de rezistenta gandita ca sistem de cadre de beton armat.

La "pachet" cu proprietatea principala pot fi achizitionate, in vederea desfasurarii unor evenimente:

- 2 loturi teren intravilan in suprafata de 2600 mp;
- 2 loturi padure in suprafata de 58.000 mp;
- 2 loturi teren extravilan (pasune si faneata) in suprafata de 4083 mp.

Pretul de vanzare al tuturor loturilor suplimentare este de 22.500 EUR.

Interiorul vilei despre care aflu ca a fost construita in anul 2006 pe structura de cadre de beton si diafragme se prezinta astfel:

- subsolul - garaj pentru o masina, sala piscinei interioare (la rosu), camera tehnica, un grup sanitar, spatii de depozitare;
- parterul - un hol generos de acces, un living mare cu semineu pe lemne despartit de zona de dinning printr-o biblioteca construita din gips carton si iesire in gradina inchisa, o bucatarie mare cu bar catre holul principal, un grup sanitar;
- etajul 1 - un hol generos, doua dormitoare, un apartament (living si dormitor), o baie;
- etajul 2 (mansarda) - hol cu acces intr-o terasa mare, doua dormitoare, un apartament (living si dormitor), o baie.

Intreaga suprafata a terenului aferent constructiei este acoperita cu vegetatie (preponderent iarba), pomi fructiferi si vita-de-vie.

Pe langa detaliile de mai sus, putem pune la dispozitie un plan de afaceri complet insotit de proiectul de arhitectura si avizele necesare definitivarii acestei inedite locatii.

Pentru programarea unei vizionari, ma puteti contacta oricand, in intervalul:
Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;
Sambata intre orele 10.00 - 14.00.
Citeste mai mult
Curent
Gaz
Fosa septica
Centrala proprie
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Usa intrare Lemn
Pivnita
Spatiu depozitare
WC Serviciu
Anexe
Dependinte
Bucatarie Nemobilata
Bucatarie Neutilata
Contor gaz
Nemobilat
Curte
Gradina
Piscina interioara
Ionut Stancu
0748889926
Esti interesat de aceasta proprietate ?