Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Se vinde apartament pentru familie extinsa langa Piata Rahova

Bucuresti, Rahova
77.800€
Camere
4
Suprafata utila
84 mp
Suprafata construita
84 mp
Etaj
Parter
Bai
2
An constructie
1985
  • ID:0078
  • Nr. camere:4
  • S. utila:84.00 mp
  • S. construita:84.00 mp
  • Confort:1
  • Etaj:Parter
  • Nr. bai:2
  • An constructie:1985
  • An renovare:2016
  • Regim inaltime:P+8
Zona: Rahova - str. Sold. Croitoru Vasile 6 sector 5
Pret: 77.800 EUR
Etaj: P/8
Numar camere: 4
Compartimentare: semidecomandat
Suprafata imobil: 84 mp
An constructie: 1985

Facilitati:

- zona frumoasa linistita
- ideal rezidenta birou salon cosmetica
- amplasament deosebit de favorabil
- multiple mijloace de transport in comun
- piata Rahova la doar cateva minute
- scoli gradinite banci centre comerciale
- vecinatati: piata Rahova Calea Rahovei str. Buzoieni Cora Alexandria Kaufland Sebastian Liberty Mall

Un apartament excelent din punct de vedere al pozitiei compartimentarii suprafetelor generoase infrastructurii zonei este de astazi pe punctul de a-si gasi noul proprietar.

Apartamentul semidecomandat in suprafata de 84 mp utili compus din 4 camere comandate de holuri generoase bucatarie imensa mobilata 2 bai spatii de depozitare este o proprietate pozitionata excelent pe str. Sold. Croitoru Vasile avand acces din Calea Rahovei - zona Buzoieni.

Amplasat la parterul blocului cu 8 etaje finalizat in anul 1985 cu dublu acces  prevazut cu interfon apartamentul ce dispune de parchet laminat in camere pardoseli din gresie portelanata in holuri bucatarie si baie faianta in bucatarie si cele 2 bai ferestre termopan cu tamplarie PVC prevazute cu rulouri exterioare centrala termica proprie este perfect locuibil la momentul achizitiei cu mici retusuri care i se pot aduce odata cu relocarea. Pentru definitivarea confortului ramane ca imaginatia noului proprietar sa-si spuna cuvantul pentru o personalizare in functie de propria viziune.

Apartamentul este mobilat si utilat (aproape) complet existand necesitatea desfiintarii peretelui de rigips ce a impartit sufrageria intr-un al patrulea dormitor si hol asa cum si-au dorit fostii chiriasi.

Cateva avantaje nete ale apartamentului constau in pozitionarea fata de numeroase centre de interes ale zonei (piata Rahova hypermarket Cora Kaufland Liberty Mall in pozitionarea fata de multiple mijloace de transport sau alte centre comerciale scoli gradinita liceu D. Bolintineanu.

Apartamentul este ideal atat ca spatiu rezidential cat si comercial fiind pretabil pentru cabinet stomatologic salon spatiu de birouri.

Consideram oportuna vizionarea proprietatii in vederea unei decizii ferme pentru etapele premergatoare cumpararii la pretul de 77.800 EUR.

Cu exceptia seriozitatii nu aveti vreo obligatie in ceea ce priveste agentia imobiliara - reprezentant exclusiv al vanzatorilor.
Citeste mai mult
CATV
Ionut Stancu
+40748889926
Esti interesat de aceasta proprietate ?