Apartament cu gradina si piscina privata in SANTA CLARA HOMES

Marbella
1.055.000€
Camere
4
Suprafata utila
194.86 mp
Suprafata construita
226.56 mp
Etaj
Parter
Bai
3
An constructie
2025
  • ID:1477
  • Nr. camere:4
  • Nr. dormitoare:3
  • S. utila:194.86 mp
  • S. construita:226.56 mp
  • Comp.:Decomandat
  • Confort:Lux
  • Etaj:Parter
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. bai:3
  • Nr. garaje:2
  • An constructie:2025
  • Structura:Beton
  • Tip imobil:Casa/Vila
PARTENERUL TĂU ÎN PROCESUL DE ACHIZIȚIE, CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

Santa Clara Homes este situat într-una dintre cele mai exclusiviste zone din Marbella, un oraș care se remarcă prin frumusețea, eleganța și dotările VIP.
Magazinele celor mai premium mărci și restaurantele de renume mondial fac din Marbella un loc unic pentru petrecerea timpului liber de lux pe care îl cauți în viața ta.
Foarte aproape de aeroporturile internaționale din Malaga și Gibraltar și cu acces de pe drumurile principale A-7 și AP-7.

Santa Clara Homes este locul perfect pentru a vă modela acele experiențe unice și extraordinare care vor deveni episoade de neuitat în viața voastră.
O locație privilegiată cu vedere la mare, înconjurat de natură și lângă terenul de golf exclusivist Santa Clara.

Santa Clara Homes este conceput pentru persoanele care doresc să se bucure de timp liber, sport, aer curat și liniște.
Acesta este motivul pentru care este situat foarte aproape de Marbella, dar departe de zonele cele mai zgomotoase și pline de viață: foarte aproape de plajele largi ale coastei de est a Marbella, dar departe de inconvenientele pe care le implică acest lucru pentru rezidenți. Apropierea de cel mai mare spital din Costa del Sol și de terenurile de golf prestigioase îl fac în centrul atenției celor care caută o casă nouă pe Costa del Sol.


Pentru că meriți ce e mai bun. Santa Clara Homes este visul tău devenit realitate. Amplasat printre dealuri ondulate de la marginea orașului Marbella și mângâiat de briza mării și de cerul infinit. Un total de 104 case cu trei și patru dormitoare vă vor depăși așteptările și vă vor îndeplini visul de a trăi cel mai bun timp în cea mai bună locație posibilă.
Design contemporan și specificații de înaltă calitate într-un complex de golf închis de primă linie, care oferă intimitate totală și zone de grădină concepute pentru relaxarea familiei sub pinii seculari.
De aceea, Santa Clara Homes se mândrește cu două piscine mari cu terase la soare unde să vă bucurați de orele lungi de soare pe care Marbella trebuie să le ofere.

Santa Clara Homes a căutat să aducă
senzația de deschidere a mediului natural înconjurător
designul fiecărei locuințe. Excepţional
spațiile de locuit combinate spațioase sporesc
sentimentul de integrare și armonie cu
mediul local.

De fapt, am depus toate eforturile pentru a atinge specificații de calitate greu de egalat în orice alt complex rezidențial de pe Costa. Pardoselile din gresie de portelan de format mare, zonele combinate de living si bucatarie, precum si ferestrele din ambele dormitoare si living profita de lumina naturala in orice moment al zilei, Terasele spectaculoase sunt perfecte pentru mesele in aer liber si relaxare in cea mai buna companie.

Casele Santa Clara din Marbella sunt echipate cu următoarele caracteristici de încălzire și ventilație:
Încălzire în pardoseală: Casele au încălzire în pardoseală pe tot parcursul. Acest tip de încălzire asigură o temperatură confortabilă și constantă în toate încăperile.
Aer conditionat: Proprietatile sunt dotate cu sistem Airzone. Acest sistem permite controlul individual al temperaturii în fiecare cameră, oferind atât opțiuni de răcire, cât și de încălzire.

Data de finalizare: Data estimată de finalizare este Q3 2025.
Bucătăriile au fost proiectate ca parte integrantă a zonei de zi pentru a crea un spațiu de locuit luminos și spațios pentru utilizare pe tot parcursul zilei. Specificațiile reflectă calitatea la care te-ai aștepta de la un astfel de proiect de înaltă calitate, cu blaturi de cuarț, electrocasnice montate și lumini LED integrate pentru a oferi căldură și sofisticare. În băi, cel
Eleganța plăcilor de porțelan de format mare reflectă angajamentul nostru general față de calitate și design.

INVESTEȘTE, TRĂIEȘTE, BUCURĂ-TE DE SPANIA!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Fibra optica
Incalzire pardoseala
Aer conditionat
Ferestre PVC
Rulouri Aluminiu
Usa intrare Metal
Usa interior Lemn
Terasa
Boxa la subsol
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Videointerfon
Spatii agrement
Curte
Gradina
Piscina interioara
Piscina exterioara
Vanzari Spania
+40746159056
Esti interesat de aceasta proprietate ?