Apartament cu 3 dormitoare in VANIAN GARDENS III

Estepona
441.000€
Camere
4
Suprafata utila
97.77 mp
Etaj
Etaj 2
Bai
2
An constructie
2025
  • ID:1530
  • Nr. camere:4
  • Nr. dormitoare:3
  • S. utila:97.77 mp
  • S. terase:24.89 mp
  • S. utila totala:122.66 mp
  • Comp.:Decomandat
  • Confort:Lux
  • Etaj:Etaj 2
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. bai:2
  • Nr. garaje:2
  • An constructie:2025
  • Structura:Beton
  • Tip imobil:Bloc
  • Orientare:Nord-Vest
SUNTEM PARTENERUL TĂU ÎN PROCESUL DE ACHIZIȚIE, CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

UN PROIECT UNIC ÎN DESIGN ȘI DURABILITATE

VANIAN Gardens este un complex rezidential exclusivist situat intr-un cadru privilegiat foarte apropiat de mare si inconjurat de grădini spectaculoase, piscine moderne și zone comune și de agrement de neimaginat.
Dezvoltarea este mult mai mult decât doar o comunitate: este un angajament la design, confort, concepte de ultimă generație. Proiectul cuprinde 49 de locuinte cu 1, 2, 3 si 4 dormitoare cu suprafete începând de la 85 m2 plus 21 m2 spatiu terasa si mergand pana la 160 m2 si o terasa de 31 m2.

LOCALIZARE

Este un proiect unic și modern, situat în „New Golden Mile”, unul dintre cele mai importante locuri din Costa del Sol, cu peste 20 de kilometri de coastă, plaje, restaurante și orice alte
facilitati de care ai putea avea nevoie. Alegeți Vanian Gardens și bucurați-vă de viață în apropierea porturilor exclusive Sotogrande și Puerto Banús, la doar o scurtă călătorie cu mașina, aproape de școli, centre comerciale, Gibraltar, aeroport, facilități sportive sau cluburi de golf (Atalaya, Los Flamingos, El Paraiso si La Resina Golf Club) si la numai 10 minute de plajă. In plus, Vanian Gardens este lângă parcul natural Selwo Aventura, 14 hectare de spațiu în aer liber cu peste 1.000 de animale și multe alte opțiuni de agrement și oportunități de contact cu mediul.

Alegerile pentru cultură si activitățile sportive de agrement în Andaluzia sunt infinite, deoarece merg din diverse restaurante cu Stele Michelin la mai puțin de treizeci de minute distanță, la muzee și monumente de talie mondială mai puțin de o oră distanță, schi în Sierra Nevada la două ore și jumătate distanță și surfing în Tarifa mai puțin de o oră distanță. Puteți avea un program captivant și îmbogățitor în fiecare zi a anului.

Complexul rezidential se află la doar 45 de minute de mers cu mașina de aeroporturile din Malaga și Gibraltar, făcându-l ușor accesibil pentru rezidenți și vizitatori. În plus, gara de mare viteză (AVE) este la îndemână.

TOT CEEA CE AI NEVOIE

Vanian Gardens este o cină de familie în grădina dumneavoastră privată.O conversație cu prietenii în zonele comune înconjurate de vegetatie. O plimbare prin grădini seara. Este o baie relaxantă într-una dintre cele trei piscine de adulți sau o stropire distractivă în
piscinele pentru copii.


La Vanian Gardens faci plajă, ai grijă de tine menținându-te în formă într-o sală de sport complet echipată, scăpa de toate, destinzandu-te trup și minte într-un spa de lux. O casă în care tinerii au propriul lor spațiu, Clubul Tineretului, dotat cu tot ce trebuie să aibă pentru distracție și un cinematograf de care să te bucuri fără a fi nevoit să pleci de acasă.

PENTRU FIECARE STLIL DE VIATA

La Vanian Gardens, tu poti alege casa care se îndeplinește cel mai bine cu nevoile dvs.. Apartamente cu 1, 2 si 3 dormitoare cu o varietate de layout-uri.

Case cu un stil modern, design avangardist, specificatii imbatabile si finisaje unice. Te vei bucura de sunroof și terase convenţionale şi zone de grădină privată care se îmbină în peisaj. La Vanian Gardens nu sunt granițe între casa ta și peisajul din jur.

Acestea sunt specificațiile și finisajele incluse în noua ta bucătărie în Vanian Gardens III:
› Pardoseli din gresie portelanata, cu gips-carton gips-carton într-un finisaj simplu cu vopsea emulsie.
› Tavan suspendat cu vopsea simplă în emulsie.
› Se va livra cu dulapuri de perete și de bază într-un design contemporan.
De asemenea, va include următoarele accesorii și aparate:
› Plita vitroceramica.
> Hota.
> Cuptor electric.
› Mașină de spălat vase cu panouri.
> Frigider.
> Mașină de spălat.
› Blat de lucru și spătar între dulapurile de perete și de bază.
› Chiuvetă cu baterie mono.

Dacă sunteți în căutarea unor apartamente noi de vânzare în Estepona, această dezvoltare merită explorată!

INVESTEȘTE, TRĂIEȘTE, BUCURĂ-TE DE SPANIA!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Acces internet
Aer conditionat
Ferestre PVC
Rulouri Aluminiu
Usa intrare Metal
Usa interior Lemn
Terasa
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Spatii agrement
Sauna
Acoperis
Curte comuna
Gradina
Piscina exterioara
Vanzari Spania
+40746159056
Esti interesat de aceasta proprietate ?