Apartament cu 3 dormitoare in Marina Real III - faza 3

Denia
290.200€
Camere
4
Suprafata utila
73.66 mp
Suprafata construita
101.49 mp
Etaj
Etaj 3
Bai
2
An constructie
2025
  • ID:1480
  • Nr. camere:4
  • Nr. dormitoare:3
  • S. utila:73.66 mp
  • S. terase:8.37 mp
  • S. utila totala:82.03 mp
  • S. construita:101.49 mp
  • Comp.:Semidecomandat
  • Etaj:Etaj 3
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. bai:2
  • Nr. garaje:1
  • An constructie:2025
  • Structura:Beton
  • Tip imobil:Bloc
  • Regim inaltime:D+P
PARTENERUL TĂU ÎN PROCESUL DE ACHIZIȚIE, CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

Te asteapta casa pe care ti-ai imaginat-o!

Zonele Marina Alta, unde stâncile se îmbină cu plajele confortabile, au fost cămin pentru mulți oameni de-a lungul mileniilor. Ce i-a atras aici? Un climat blând: soare, temperaturi plăcute pe tot parcursul anului și brize ușoare dinspre Marea Mediterană. Un loc ușor de explorat, cu un port sigur de unde puteau pleca spre Golful larg al Valenciei, Insulele Baleare sau chiar mai departe. Câmpuri liniștite și fertile, ideale pentru cultivarea de produse ce pot asigura provizii pe tot parcursul anului. Toate acestea au fost descoperite în Denia și rămân disponibile pentru toți cei care caută.

Înțelegem că locuința pe care o cauți trebuie să fie o reflexie a personalității tale, a modului tău unic de a privi viața și să aibă o notă aparte de originalitate ce o transformă într-un spațiu numai al tău. Marina Real III este un complex exclusivist ce adăpostește apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 dormitoare, inclusiv partere cu grădină și penthouse-uri cu terase spațioase - toate dotate cu garaj și depozit. O zonă comună cu piscine, grădini și spații interioare și exterioare comune ce se completează reciproc și se găsesc chiar în inima orașului Denia. Marina Real III este de asemenea un complex fantastic ce oferă facilități comune: un club social în aer liber lângă piscină și un spațiu interior cu bucătărie rece și o sală de sport bine echipată.

Casele din Marina Real III oferă o varietate de opțiuni și împărtășesc o calitate remarcabilă a designului. Acestea sunt locuințe ce aduc bucurie pe tot parcursul anului pentru întreaga familie, spații ce împart o zonă comună minunată în care poți face sport, juca sau pur și simplu te bucura de aer liber. Acestea sunt autentice case mediteraneene, potrivite unui stil de viață specific regiunii.

AEDAS Homes este dedicată unui viitor durabil prin practici de construcție responsabile. Toate casele oferă un nivel înalt de eficiență energetică, astfel contribuind la protejarea mediului. La finalul lunii vei observa că facturile tale sunt mai reduse. Geamurile duble ale noii tale locuințe colaborează pentru a menține temperatura constantă. Opțional, Marina Real III îți oferă posibilitatea de a instala un sistem de ventilație cu dublu flux. Această tehnologie va asigura calitatea aerului din interior și va genera economii semnificative de energie. Toate aceste îmbunătățiri ale eficienței contribuie la reducerea emisiilor de CO2, astfel încât vei contribui la protejarea planetei noastre.

Livrarea fazei 3 și 4 pentru Marina Real III va fi în 2025.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei proprietăți de vis pe Costa Blanca sau Costa del Sol, suntem aici pentru a vă oferi ghidajul și asistența de care aveți nevoie. Fie că vă doriți un apartament în Alicante sau o vilă elegantă în Marbella, suntem aici să vă transformăm visurile în realitate. Procesul de cumpărare a unei proprietăți în Spania poate părea complex, dar noi suntem aici pentru a vă face experiența cât mai facilă și lipsită de stres. Contactați-ne astăzi pentru a iniția procesul de achiziție și pentru a vă bucura de fiecare pas al acestei călătorii către găsirea căminului perfect în soarele strălucitor al Spaniei. Investeste in Fericire!

INVESTEȘTE, TRĂIEȘTE, BUCURĂ-TE DE SPANIA!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Fibra optica
Aer conditionat
Vopsea lavabila
Faianta
Gresie
Marmura
Ferestre PVC
Usa intrare Metal
Usa interior Lemn
Terasa
Videointerfon
Lift
Curte comuna
Gradina
Piscina exterioara
Vanzari Spania
+40746159056
Esti interesat de aceasta proprietate ?