Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

STOP! Zaboveste aici cateva clipe! E mare e in vila e la Unirii!

Bucuresti, Unirii
99.000€
Camere
3
Suprafata utila
88 mp
Suprafata construita
99 mp
Etaj
Etaj 4
Bai
2
Parcari
1
 • ID:0012
 • Nr. camere:3
 • S. utila:88.00 mp
 • S. construita:99.00 mp
 • Confort:1
 • Etaj:Etaj 4
 • Nr. bai:2
 • Nr. balcoane:2
 • Nr. parcari:1
 • An constructie:1941
 • Regim inaltime:P+6
Zona: Bd. Unirii - Wilhelm Filderman sector 3
Pret: 99.800 EUR
Etaj: 2/S+P+3
Numar camere: 3
Confort: 1
Compartimentare: decomandat
Suprafata desfasurata: 99 mp
Anul constructiei: 1941

Facilitati:

     - zona excelenta rezidentiala ultracentrala linistita
     - imobil tip vila cu un apartament pe nivel
     - imediat adiacent bd. Unirii 
     - acces rapid catre orice zona
     - ideal rezidenta birou avocatura notariat 

Perioada interbelica a Bucurestiului a lasat urme proeminente asupra prezentului. Ambele perioade cu zbucium dar si cu glorie se imbina in arealul ultracentral prin nuantarea arhitecturii vechi cu agitatia unei Capitale recente. Ramane doar aerul boem inconfundabil de prea putini apreciat la adevarata lui valoare.

Va retinem atentia pentru cateva momente pentru a va prezenta in cateva cuvinte o proprietate deosebita careia ii puteti identifica utilitatea in functie de necesitatile prezente: locuinta cabinet de avocatura birou notarial.

In imediata proximitate a bd. Unirii pe strada Wilhelm Filderman un imobil compus din 3 nivele edificat in anii '40 gazduieste un apartament circular deosebit pe care cu siguranta il veti aprecia fara doar si poate.

In suprafata desfasurata de 99 mp apartamentul decomandat situat la etajul al doilea compus din living deosebit de generos 2 dormitoare hol locuibil ce poate fi utilizat ca living baie si grup sanitar bucatarie spatioasa boxa in subsolul vilei cu acces din exterior si de pe scara de serviciu va va incanta inca de la intrare.

Accesul in vila se face din curtea proprie pe scara principala generoasa.

Dispunand de 2 balcoane apartamentul este placat cu parchet din lemn masiv original pe suprafata camerelor pastrat in foarte bune conditii si mozaic in bucatarie bai si holuri.

Suprafetele vitrate sunt compuse partial din ferestre termopan cu tamplarie PVC dar si din tamplaria originala din lemn masiv prevazuta cu obloane din lemn ce pot fi reconditionate.

Apartamentul dispune de centrala termica proprie functionala si instalatiile aferente dar necesita personalizare in functie de propria conceptie.

Proprietatea se poate achizitiona cu orice forma de finantare (surse proprii sau credit bancar) imobilul neavand probleme de risc seismic sau de ordin juridic.

Asteptam sa ne "deranjati" cu apeluri in vederea lamuririi anumitor aspecte in ceea ce priveste proprietatea si pentru stabilirea de comun acord a unei vizionari premergatoare achizitionarii.

Pretul de vanzare al proprietatii este de 99.800 EUR.

NU AVETI NICIO OBLIGATIE FATA DE AGENTIA-REPREZENTANT CU EXCEPTIA SERIOZITATII!!!
Citeste mai mult
Ionut Stancu
+40748889926
Esti interesat de aceasta proprietate ?