Penthouse in CAMPORROSSO STONE VALLEY

Finestrat
570.000€
Camere
3
Suprafata utila
177.50 mp
Etaj
Etaj 3
Bai
2
An constructie
2024
  • ID:1538
  • Nr. camere:3
  • Nr. dormitoare:2
  • S. utila:177.50 mp
  • S. terase:121.88 mp
  • S. utila totala:299.38 mp
  • Comp.:Decomandat
  • Etaj:Etaj 3
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. bai:2
  • Nr. garaje:1
  • An constructie:2024
  • Structura:Beton
  • Tip imobil:Bloc
SUNTEM PARTENERUL TĂU ÎN PROCESUL DE ACHIZIȚIE, CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

Camporrosso Stone Valley este o dezvoltare rezidențială privată situată în Finestrat, Costa Blanca, Spania.

Locație: Dezvoltarea este situată în Finestrat, un oraș din provincia Valencia, Spania. Adresa exactă este Carrer de Brasil, 2, 11A, Finestrat (Alicante).
Camporrosso Stone Valley sunt situate deasupra axei Avenida de América a centrelor de agrement de sub Sierra Cortina: Asia Gardens Hotel, terenuri de golf, Villa Aitana Hotel, parcul tematic Terra Mítica... Bulevardul este conectat direct la ieșirea către AP-7 . La câțiva metri mai jos se află cea mai bună zonă comercială a regiunii: CC La Marina, Carrefour, Leroy Merlín, Mercadona, Decathlon, etc. Și în apropiere toate serviciile celui mai puternic centru turistic al Costa Blanca.

Design: Dezvoltarea este centrată în jurul unei mici văi. Pe fiecare parte a acestei văi este o fază, o zonă a proiectului. Casele, din cele mai înalte puncte de pe ambele părți, privesc spre mare și spre sud. De asemenea, au vedere la propriile spații mari terasate, spații care aduc viață.

Terase: Grădinile terasate sunt visul etern al tuturor culturilor mediteraneene, atât antice cât și actuale. Ca în cele mai vechi culturi, terasele coboară spre vale cu ziduri mari de piatră ciclopică și zidărie clasică. Fiecare platformă își aduce frumusețea. Cele mai înalte cu apă, bazinele, punctul de belvedere și zonele de întâlnire socială. Următoarele terase aduc vegetație și poteci pentru plimbare.

Unități rezidențiale: Camporrosso Stone Valley este formată din 120 de case cu terase mari, grădini private și vederi privilegiate la mare și la orizontul orașului Benidorm. Natura și lumina se integrează cu casele.

Caracteristici suplimentare: Cele două zone vor fi conectate printr-o pasarelă. Acest pod peste vale a fost menit doar să lege cele două zone, dar s-a dovedit a fi ceva mai mult. Fiecare platformă aduce propria sa frumusețe. Cel mai înalt cu apa, piscinele, punctul de belvedere și zonele de întâlnire socială. Și priveliștile la mare, de sus, la scara potrivită. Următoarele terase aduc vegetație și poteci pentru a le plimba. Pentru meditație, pentru o plimbare și pentru a vorbi cu Natura. A fi și a privi.

Facilităţi:
Piscina pentru adulti
Piscina pentru copii
Zona șezlonguri
Zona de joaca pentru copii
Teren de padel
Zone verzi
IN A DOUA FAZA
Piscina climatizata
Sauna finlandeza
Sală de gimnastică
Zona Calistenica
Zona de joaca pentru copii
Teren de padel

Data livrării: martie 2024

Pe scurt, Camporrosso Stone Valley este o capodoperă în căutarea unui autor: fiecare dintre viitorii săi vecini. Fiecare dintre acei cetățeni ai lumii care împărtășesc estetica și viața acestui proiect.

Casa ta, viața ta!

INVESTEȘTE, TRĂIEȘTE, BUCURĂ-TE DE SPANIA!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Acces internet
Aer conditionat
Ferestre PVC
Rulouri Aluminiu
Usa intrare Metal
Usa interior Lemn
Terasa
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Nemobilat
Interfon
Spatii agrement
Sauna
Curte comuna
Piscina exterioara
Vanzari Spania
+40746159056
Esti interesat de aceasta proprietate ?