Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Il cauti de mult timp? Il gasesti in Dr. Taberei - V. Rosie 6

Bucuresti, Drumul Taberei
67.500€
Camere
3
Suprafata utila
61 mp
Suprafata construita
65 mp
Etaj
Etaj 1
Bai
1
An constructie
1975
 • ID:0081
 • Nr. camere:3
 • S. utila:61.00 mp
 • S. balcoane:4.00 mp
 • S. utila totala:65.00 mp
 • S. construita:65.00 mp
 • Comp.:Semidecomandat
 • Confort:1
 • Etaj:Etaj 1
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:1
 • Nr. balcoane:1
 • An constructie:1975
 • An renovare:2017
 • Structura:Beton
 • Tip imobil:Bloc
 • Regim inaltime:S+P+4
 • Orientare:Est-Vest
Zona: Drumul Taberei – Valea Rosie 6 sector 6
Pret: 67.500 EUR
Etaj: 1/4
Numar camere: 3
Confort: Lux
Compartimentare: semidecomandat
Orientare cardinala: Est + Vest

Facilitati:

Zona rezidentiala;
Bloc usor retras de la bulevardele principale;
Ideal rezidenta familie cu doi copii;
Mijloace de transport in comun;
Vedere mixta;
Modern mobilat si utilat complet;
Acces rapid catre orice zona.

Rar intalnesti proprietati in piata in care inclusiv noi brokerii imobiliari ne bucuram de atmosfera calda linistita prietenoasa inca de cand patrundem in interior. Iar daca veti pasi in incinta acestui apartament va veti convinge ca nu am exagerat cu nimic.

Am ascultat prin telefon descrierea sumara dar consistenta a proprietarului o descriere usor emotionala ce parca se referea la propriul copil. M-a rugat sa-l ajut sa-i gasesc o familie cu unul sau doi copii care sa fie responsabila de proprietatea in care a locuit si el (de cativa ani) dar si parintii lui inca de cand a fost dat in folosinta blocul.

Evident ca am fost curios sa ajung si sa vad ce ascunde aceasta locuinta si intr-una din zilele imediat urmatoare am parcat langa blocul amplasat la cca 100 m de statia tramvaiului rapid 41 (intersectie str. Brasov cu Bd. Ghencea) si am ajuns in fata intrarii in bloc marginita de bancute si verdeata cat cuprinde. Am patruns in interiorul imobilului in scara curata prevazuta cu interfon pana la primul etaj.

Asteptarile nu mi-au fost inselate cand pasind in apartament am patruns intr-un hol cu acces intr-o debara si in bucataria inchisa cu camara mobilata si utilata (aragaz in interior combina frigorifica in hol).

Din holul principal se face accesul in sufrageria cocheta mobilata simplist decorata in nuante calde si avand unul dintre pereti "tapetat" cu o imitatie de piatra naturala care creeaza un efect ce denota eleganta si rafinament aparte.

Mai departe din cel de-al doilea hol ce gazduieste masina de spalat se patrunde in baia la fel de eleganta ca si restul casei si prevazuta cu cada mare de colt si in cele doua dormitoare cel principal intim cu pat matrimonial si iesire in balcon iar cel de-al doilea utilizat ca spatiu de birou in care este amplasat un dulap mare tip dressing cu usi glisante.

Apartamentul prevazut cu un aparate de aer conditionat (in sufragerie) este placat cu parchet laminat si zugravit in nuante calde placute. Ferestrele cu geam termopan si tamplarie PVC sunt prevazute cu draperii ce definitiveaza decorul.

Instalatiile electrice au fost inlocuite in bucatarie si holul principal instalatiile sanitare luand locul celor vechi atat in apartament cat si pe spatiile comune ale blocului.

Vederea din apartament este dubla atat catre intrarea principala a blocului anvelopat partial cat si in spatele acestuia ambele puncte cardinale (rasarit si apus) fiind "imbracate" in verdeata caracteristica intregului cartier.

Ca sumar amintesc urmatoarele: apartamentul in suprafata de 65 mp este compus din 3 camere semidecomandate (trecerea catre dormitoare se face prin living) este situat la etajul 1 al blocului finalizat in anul 1975 amplasat pe str. Valea Rosie nr. 6 si este ideal pentru rezidenta unei familii cu doi copii.

Vecinatatile complexe sunt in concordanta cu cerintele oricarei familii in imediata proximitate apartamentul beneficiind de parcul Drumul Taberei multiple mijloace de transport (tramvai 41 autobuze: 105 via Gara de Nord 122 via Universitate 168 268 368 via Pta Romana 385 via Pta Unirii inclusiv viitor metrou Raul Doamnei) hypermarket-uri Lidl Auchan Carrefour (fost Billa) Kaufland toate la doar cateva minute de la bloc.

In ceea ce priveste actele proprietatii mentionez ca documentatia cadastrala este in curs de obtinere.
Va invit sa va convingeti de veridicitatea celor descrise si sa va stabiliti domiciliul chiar aici chiar de maine.
Nu aveti vreo obligatie in ceea ce priveste agentia imobiliara cu exceptia seriozitatii.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Termoficare
Calorifere
Aer conditionat
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Usa intrare Metal
Debara
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Apometre
Contor caldura
Complet mobilat
Interfon
Ionut Stancu
+40748889926
Esti interesat de aceasta proprietate ?