Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Vrei cel mai frumos apartament din Prelungirea Ghencea?

Bucuresti, Prelungirea Ghencea
69.800€
Camere
2
Suprafata utila
65 mp
Suprafata construita
70 mp
Etaj
Etaj 1
Bai
1
Parcari
1
  • ID:0017
  • Nr. camere:2
  • S. utila:65.00 mp
  • S. construita:70.00 mp
  • Etaj:Etaj 1
  • Nr. bai:1
  • Nr. balcoane:1
  • Nr. parcari:1
  • An constructie:2015
  • Regim inaltime:P+4
Zona: Prelungirea Ghencea 262 - sector 6
Pret: 69.800 EUR
Etaj: 1/4
Numar camere: 2
Confort: Lux
Compartimentare: decomandat 
Suprafata desfasurata: 70 mp 
Anul constructiei: 2015

Facilitati:

          - bloc usor retras de la bulevardul principal
          - acces direct din Prelungirea Ghencea
          - mijloace de transport in comun
          - multiple locuri de parcare
          - ideal investitie sau locuinta proprie
          - vecinatati: Sunrise Residence Complex Primavara Prelungirea Ghencea Valea Oltului Lidl

Se spune ca bucataria este inima unei case. Iar daca va intrebati de ce afirm asta inaintea oricaror alte aspecte ale luxosului apartament pe care il voi prezenta in cele ce urmeaza explicatia este simpla: pentru ca imi place sa gatesc si cu greu m-am desprins de albul imaculat al mobilierului pe care l-am gasit aici.

Dar sa o luam pas cu pas.

Cand ne gandim la propriul camin ne punem pe noi insine in situatia de a simti atmosfera calda a propriei locuinte acolo unde o familie isi petrece timpul liber neingradita de problemele cotidiene si aglomeratia orasului. Un strigat de bucurie al copilului o cina placuta relaxarea din canapeaua comoda sau un weekend agreabil cu prietenii sunt doar cateva imagini ale unei case primitoare imbietoare.

Din motive pur obiective decizia de relocare intr-un spatiu diferit poate crea o oarecare stare de tristete ce poate fi remediata doar prin castigarea unui nou spatiu la fel de cald. Si cand o "amprenta" bine definita se intipareste perfect in interiorul unei case printr-o amenajare armonioasa si in acelasi timp luxoasa starea anterioara dispare fara drept de apel.

Prin urmare va pun la dispozitia vizualului (deocamdata) cateva fotografii sugestive ale apartamentului decomandat impecabil amplasat la etajul 1 al blocului cu 4 nivele situat in Prelungirea Ghencea 262 (langa Sunrise Residence).

In suprafata utila de 65 mp (plus balcon de 5 mp) apartamentul oferit spre vanzare unui iubitor de frumos se deosebeste de orice alta proprietate din zona prin gustul desavarsit cu care a fost decorat mobilat cu stil cu mobilier Komandor de la Far-Est si utilat cu linie de electrocasnice si electronice de la Samsung si Gorenje.

Din canapeaua generoasa si confortabila asezata in livingul de 22 mp se pot urmari emisiunile preferate prin intermediul unui TV Samsung curbat 4K Ultra HD 135 cm asezat pe o linie de mobilier ultramodern la "adapostul" unui aparat de aer conditionat utilizabil in verile deosebit de toride.

Dormitorul generos de aproape 18 mp este mobilat cu pat matrimonial cu noptiere din care se poate privi la cel de-al doilea TV Samsung HD 102 cm si completat cu un dressing deosebit de spatios amplasat in spatele usilor glisante cu oglinda panoramica.

Ajunsi in bucataria de 10 mp cu acces in balcon (ca si living-ul) descoperim o linie de mobilier impecabila completata cu linie Gorenje neagra compusa din combina frigorifica plita pe gaz si cuptor electric hota cuptor cu microunde. La masa de sticla se poate servi cafeaua preparata la espresorul profesional Saeco aproape neutilizat.

Ajungand in baia de cca 6 mp gasim masina de spalat Samsung cada cu paravan de sticla linia de mobilier din aceeasi linie Komandor completata fiind cu instalatie sanitara Grohe si Roca.

Orientat catre apus din punct de vedere al finisajelor apartamentul dispune de gresie si faianta italiana "high-class" usi de interior "Pinum" parchet 12 mm ferestre termopan cu tamplarie PVC centrala termica Ariston. Accesul in fiecare incapere se face din holul larg de 10 mp mobilat elegant si practic.

In concluzie proprietatea va intra in posesia noului proprietar mobilata si echipata complet impreuna cu facturile si garantiile aferente fiecarui obiect in parte.

Un alt "plus" este "punctat" de catre multiplele locuri de parcare de langa bloc si nu in ultimul rand de o carmangerie deosebita ce se gaseste la parterul imobilului.

Va rog sa ma contactati oricand DOAR DACA sunteti pregatiti de o noua aventura... imobiliara desigur!
Citeste mai mult
Ionut Stancu
+40748889926
Esti interesat de aceasta proprietate ?