Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Ideal familie tanara perfect investitie zona superba

Berceni
37.500€
Camere
2
Suprafata utila
40 mp
Suprafata construita
45 mp
Etaj
Etaj 2
Bai
1
Parcari
1
 • ID:0008
 • Nr. camere:2
 • S. utila:40.00 mp
 • S. construita:45.00 mp
 • Etaj:Etaj 2
 • Nr. bai:1
 • Nr. balcoane:1
 • Nr. parcari:1
 • An constructie:2012
 • An renovare:2016
 • Regim inaltime:P+4
Zona: Popesti-Leordeni - str. Pavlicheni 18 Ilfov
Pret: 37.500 EUR
Etaj: P/2+M
Numar camere: 2
Confort: 1
Compartimentare: semidecomandat
Suprafata imobil: 40 mp
An constructie: 2012

Facilitati:

- zona excelenta strada linistita predominant de case si vile cochete
- ideal rezidenta sau investitie
- loc propriu de parcare
- mijloace de transport in comun
- scoli gradinite centre comerciale
- vecinatati: Drumul Fermei

Alte detalii:

Stiu ca il cauti de ceva vreme! Stiu ca ti-l doresti! Si mai stiu din experienta de multi ani in domeniu ca nu sunt multe proprietati in care sa intri si sa realizezi in acelasi moment ca aceea este casa pe care ti-o doresti. INTREABA-MA DE CE daca esti printre putinii care realizeaza importanta propriului confort!

Am constatat cu bucurie ca serviciile de calitate aduc de la sine recomandari de calitate! Si in acest sens am privilegiul de a ma ocupa de toate demersurile necesare vanzarii unui frumos apartament cu 2 camere micut intim in suprafata de 40 mp amplasat pe o strada deosebita cu vile si case cochete: Pavlicheni 18 - Popesti-Leordeni cu acces direct din Drumul Fermei.

Situat la parterul blocului cu 2 nivele si mansarda finalizat in anul 2012 apartamentul pe care il prezint spre vanzare este deosebit prin amplasament compartimentare orientare cardinala (sud) costuri de intretinere.

Inca de la aleea de acces in bloc impactul vizual este deosebit de placut: imobilul este placut vederii avand o arhitectura armonioasa spatiile comune fiind "imbracate" in gresie ce imita piatra naturala.

Ajung rapid in fata apartamentului a carei usa metalica se deschide si pasesc in interior de unde la o prima privire observ spatiul intim al livingului deschis cu bucataria mobilata si utilata "vintage" din care se patrunde in dormitor si baie si se iese in balconul deschis.

Deosebit de calduros iarna datorita centralei proprii si izolatiei exterioare foarte racoros vara (nu necesita cheltuieli suplimentare odata cu utilizarea unui aparat de aer conditionat) apartamentul poate fi achizitionat mobilat sau semimobilat la un pret ce se poate discuta direct cu proprietarul.

Orientarea cardinala sud este un plus proprietatea fiind luminoasa dar fara a fi inundata in exces de caldura si lumina directa.

Stiu ca il vrei! Si mai stiu ca il gasesti la mine cu VALOARE COMISION 0% pentru PRIMUL CUMPARATOR hotarat!
Citeste mai mult
Ionut Stancu
+40748889926
Esti interesat de aceasta proprietate ?