Aceasta proprietate a fost deja inchiriata! Pentru oferte similare contactati agentul

Elegant si primitor. Casa buna, impreuna, la Plaza Residence

Bucuresti, Drumul Taberei
475€
Camere
2
Suprafata utila
48 mp
Suprafata construita
52 mp
Etaj
Parter
Bai
1
Parcari
1
 • ID:0296
 • Nr. camere:2
 • S. utila:48.00 mp
 • S. balcoane:4.00 mp
 • S. utila totala:52.00 mp
 • S. construita:52.00 mp
 • Comp.:Decomandat
 • Confort:Lux
 • Etaj:Parter
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:1
 • Nr. balcoane:1
 • Nr. parcari:1
 • An constructie:2018
 • An renovare:2019
 • Structura:Beton
 • Tip imobil:Bloc
 • Regim inaltime:D+P+11
 • Orientare:Sud
Zona: Drumul Taberei - Plaza Romania - Plaza Residence - sector 6
Pret: 475 EUR/luna
Etaj: P/11
Numar camere: 2
Confort: Lux
Compartimentare: decomandat
Suprafata desfasurata: 52 mp
Anul constructiei: 2018

COMISION 0%!

Facilitati:

- complex rezidential retras de la bulevardul principal
- triplu acces (Bd. Timisoara, bd. Iuliu Maniu, str. Lujerului)
- mijloace de transport in comun, inclusiv metrou Lujerului
- loc propriu de parcare
- totul nou, apartament aflat la prima inchiriere
- vecinatati: Plaza Romania, Cora Lujerului, Lidl, Bd. Timisoara, Bd. Iuliu Maniu, Pta Moghioros, parc Drumul Taberei, AFI Cotroceni

Se spune ca bucataria este inima unei case. Iar daca va intrebati de ce afirm asta inaintea oricaror alte aspecte ale luxosului apartament pe care il voi prezenta in cele ce urmeaza, explicatia este simpla: pentru ca imi place sa gatesc si cu greu m-am desprins de elementele din dotare si decorationale de aici.

Dar... nu ma luati in seama, asta este hobby-ul meu! Totusi, hai sa o luam pas cu pas.

Cand ne gandim la propriul confort, ne punem pe noi insine in situatia de a simti atmosfera calda a unei locuinte imbietoare, acolo unde o familie isi petrece timpul liber, neingradita de problemele cotidiene si aglomeratia orasului. Un strigat de bucurie al copilului, o cina placuta, relaxarea din canapeaua comoda sau un weekend agreabil cu prietenii sunt doar cateva imagini ale unei case primitoare si obsesiv de confortabila.

Din motive pur obiective, indiferent ca este vorba de cumparare sau inchiriere, decizia de relocare intr-un spatiu diferit poate crea o oarecare stare de tristete ce poate fi remediata doar prin castigarea unui nou spatiu la fel de cald. Si cand o "amprenta" bine definita se intipareste perfect in interiorul unei case printr-o amenajare armonioasa si in acelasi timp luxoasa, starea anterioara dispare fara drept de apel.

Prin urmare iti pun la dispozitia vizualului (deocamdata) cateva fotografii sugestive ale apartamentului decomandat, impecabil, amplasat la parterul inalt al blocului cu 11 nivele, situat in complexul Plaza Residence amplasat chiar langa Plaza Romania.

In suprafata utila de 48 mp (plus balcon de 4 mp), apartamentul oferit spre inchiriere unui iubitor de frumos se ridica la un nivel foarte ridicat prin gustul desavarsit cu care a fost decorat si mobilat cu stil si utilat cu linie de electrocasnice Whirlpool si Beko.

Din canapeaua generoasa si confortabila (extensibila) asezata in livingul intim se pot urmari emisiunile preferate prin intermediul unui TV LED Samsung, asezat pe o linie de mobilier ultramodern, la "adapostul" unui aparat de aer conditionat utilizabil in verile deosebit de toride.

Dormitorul, la fel de intim, este mobilat cu pat matrimonial cu noptiere atasate, completat cu dulap-dressing mare inchis cu usi glisante.

Ajunsi in bucataria spatioasa cu acces in balcon (ca si living-ul), descoperim o linie de mobilier impecabila, completata cu linie Whirlpool compusa din plita pe gaz si cuptor electric, hota retractabila si masina de spalat vase. Setul de electrocasnice se completeaza cu o combina frigorifica si masina de spalat rufe cu uscator, ambele din gama Beko.

Baia elegant decorata si mobilata definitiveaza un spatiu deosebit prin finisaje de inalta calitate si elemente decorative alese cu grija, astfel incat tu, primul chirias, sa te bucuri din plin de caldura si confort.

Orientat catre sud, apartamentul este inchis cu ferestre termopan cu tamplarie PVC si geam triplu cu rupere termica, centrala termica Wiessman, accesul in fiecare incapere facandu-se din holul mobilat elegant si practic.

In concluzie, proprietatea se adreseaza unei persoane, unui cuplu sau chiar unei familii cu un copil. Iti recomand cu caldura frumosul apartament si te astept DOAR daca vii cu inima deschisa si cu gandul ca veti face "perechea" perfecta, avand grija unul de celalalt.

Un alt "plus" este "punctat" de propriul loc de parcare din curtea interioara a complexului si, nu in ultimul rand, de toate facilitatile zonei.

Te rog sa ma contactezi oricand, DOAR DACA ai ajuns sa citesti pana in acest punct, daca te consideri potrivit pentru aceasta superba casa si DACA esti pregatit(a) de o noua aventura... imobiliara desigur!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Acces internet
Fibra optica
Centrala proprie
Aer conditionat
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Usa intrare Metal
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Apometre
Contor gaz
Mobilat Lux
Interfon
Lift
Ionut Stancu
0748889926
Esti interesat de aceasta proprietate ?