Aceasta proprietate a fost deja inchiriata! Pentru oferte similare contactati agentul

Uite un apartament pe Ultracentral. Hai sa-l iei

Bucuresti
365€
Camere
2
Suprafata utila
57.01 mp
Suprafata construita
65.56 mp
Etaj
Etaj 6
Bai
1
An constructie
1937
 • ID:0826
 • Nr. camere:2
 • S. utila:57.01 mp
 • S. construita:65.56 mp
 • Comp.:Nedecomandat
 • Confort:1
 • Etaj:Etaj 6
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:1
 • An constructie:1937
 • An renovare:2016
 • Structura:Beton
 • Tip imobil:Bloc
 • Regim inaltime:S+P+6
 • Orientare:Nord-Est
 • Risc seismic:Urgenta 1
 • Avans:365
 • Garantie:365
Zona: Universitate - Calea Mosilor 86bis, sector 3
Pret inchiriere: 365 EUR/luna
Etaj: 6/6
Numar camere: 2
Confort: 1
Compartimentare: nedecomandat
Suprafata desfasurata: 57,01 mp
Anul constructiei: 1937

Facilitati:

- zona excelenta, ultracentrala
- acces direct din Cal. Mosilor (colt cu str. Radu Calomfirescu)
- vedere catre hotel Intercontinental
- 3 minute pana in Centrul Istoric
- spatios si confortabil
- vecinatati: Pta Universitatii, Centrul Vechi, Pta Rosetti, Gradina Cismigiu

O sa-ti spun o poveste... Nu chiar pe aia cu Caragiale, Bubico si dl. Goe, cocotati laolalta in mansarda blocului si tipand ca apucati unul la celalalt pentru ca mamitica si tanti Mita au ramas blocate in baie... Si nici pe cea in care Eminescu se visa mai presus de Creanga pentru ca privea de sus bojdeuca naratorului... Dar o sa ti-o spun pe cea a unui apartament dintr-un bloc construit nu chiar cand personajele de mai sus erau "la moda", ci din perioada interbelica, atunci cand inca mai vedeai pe Calea Mosilor tramvaie trase de cai si boieri invartindu-si mustata ingalbenita de tutunul care iesea in suluri groase din pipa.

Si, ce sa vezi? Astazi inca gasesti la parterul blocului si o tocilarie, si o blanarie dar si o cismarie. Si inca mai trece tramvaiul (fara cai). Ca deh, de-aia este cunoscuta zona ca "Mosilor Vechi", una plina de farmec dar si de nostalgie si care ar putea fi readusa la viata de odinioara daca toate bijuteriile arhitecturale ale vremii ar fi bagate putin in seama de "bravii" nostri edili.

Blocul in care se gaseste apartamentul nostru ar putea arata precum turnul ala rotund din Pipera (evident, nu chiar atat de inalt), dar macar ar renaste prin frumusetea arhitecturii. Caci apartamentul de la mansarda pe care vreau sa vi-l arat, are un farmec incontestabil prin larghetea spatiilor si multitudinea ferestrelor, amplasate circular catre strada prin care poti vedea Intercontinentalul si completate de vederea catre partea opusa, spre Sfanta Vineri.

Si intri in bloc... Si chemi liftul de 2 persoane in care, daca nu ai tinut regimul alimentar corespunzator, risti sa ramai incarcerat. Dar cu mine care sunt mai corpolent (ca sa nu ma autoironizez) impreuna cu proprietarul, a urcat precum un tanc. Si ajungi la etajul al cincilea dupa care o iei pe scari inca un etaj.

Si nu mica iti e surprinderea cand, de indata ce deschizi usa apartamentului, te trezesti brusc intr-un spatiu larg, extrem de luminos dar de o intimitate desavarsita. Livingul este cuprins intre dormitorul din dreapta si bucataria deschisa din stanga. Desigur, mai gasim acolo si o baie mare, amplasata langa bucatarie, la fel de luminoasa ca si restul casei caci este prevazuta cu propria fereastra. Si daca tii neaparat, din cada poti vedea Intercontinentalul si ceva din imprejurimile Ultracentralului.

Si incep sa aflu povestea apartamentului chiar de la proprietari despre cum au cumparat o hruba, cum au adus o echipa de constructori de incredere care si-au dat verdictul pozitiv din punct de vedere structural (chiar daca pe listele Primariei este incadrat in categoria U1), cum au schimbat integral acoperisul si, bineinteles, cata munca a fost ca sa-l aduca la nivelul dorit de confort. Apoi cat de bine s-au simtit in perioada cat au locuit chiar ei acolo si ca n-ar cumpara vreodata un apartament mai jos de ultimul etaj pentru ca n-au chef de trancaneli deasupra capului. Apoi, despre cum s-au mutat (tot in centru, intr-un apartament mai mare si tot la ultimul etaj) si l-au inchiriat cumva cu inima stransa, ca nu cumva sa se deterioreze.

Si a ajuns ca si in ziua de azi sa se mentina intr-o stare excelenta cand poate fi locuit fara probleme ori de catre un student, ori de catre un cuplu care sa se bucure inclusiv de confortul creat de propria centrala termica, nou-nouta.

Mai departe as lasa povestea sa vorbeasca de la sine, chiar la vizionare.

Apartamentul nu a fost inca auditat din punct de vedere al clasei energetice.

Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma poti suna oricand:
- luni - vineri - 09.00 - 18.00;
- sambata - 10.00 - 14.00.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Aer conditionat
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Jaluzele Orizontale
Usa intrare Metal
Usa interior Celulare
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet mobilat
Interfon
Lift
Ionut Stancu
+40748889926
Esti interesat de aceasta proprietate ?