Vila cu panouri solare

Bucuresti, Chitila
449.888€
Camere
8
Suprafata utila
392 mp
Suprafata construita
519 mp
Bai
4
An constructie
2003
 • ID:FX15090
 • Nr. camere:8
 • S. utila:392.00 mp
 • S. terase:60.00 mp
 • S. utila totala:452.00 mp
 • S. construita:519.00 mp
 • S. teren:477.00 mp
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:4
 • Nr. parcari:2
 • Nr. garaje:1
 • Front stradal:13.00 m
 • Nr. fronturi:1
 • An constructie:2003
 • An renovare:2020
 • Structura rezistenta:Beton
 • Regim inaltime:D+P+1
 • Orientare:Sud-Vest
De fiecare dată când alegi să faci o achiziție din sfera imobiliară, procesul de căutare și identificare a spațiului ideal este extrem de laborios, dotările fiecărei proprietăți diferind substanțial de la zonă la numărul de locuri de parcare, de la clasa energetică la finisaje, de la spațiile verzi la dispunerea celor interioare. Și diferențele pot continua.
Proprietatea pe care v-o propunem spre analiză astăzi este o vilă dotată cu panouri solare care vă furnizeaza necesarul privind alimentarea cu apa calda pentru întreaga casa. Aspectul este unul important ținând cont că lumina solară este o sursă regenerabilă inepuizabilă și vă poate oferi reduceri substanțiale în ceea ce privește costurile de întreținere.
La nivelul specificații speciale menționăm : dotarea cu adăpost ALA, garajul spațios ce poate adăposti două mașini, care este prevăzut cu acces direct în casă și cele două terase, una la intrarea în casă și una la parterul care este mai înalt. Garajul este prevăzut cu o ușă rulantă care se acționează cu telecomandă.
Curtea exterioară este distribuită atât pe partea din față, unde se află prima terasă, cât și pe partea din spate, cu ieșire din living, spațiu prevăzut cu grătar și loc de luat masa sau recreere.
Ideală pentru familiile mari, vila este prevăzută cu o zonă care comunică între cele două terase, astfel încât părinții aflați la terasa de la parter pot supraveghea copiii care se joacă în curtea din față sau invers.
La interior, camera de zi este prevăzută cu șemineu și se împarte de asemenea în zonă de recreere și zonă de luat masa, perfecte pentru situațiile când vremea de afară nu permite desfășurarea acestor activități în aer liber, pe terasa din spate.
Casa nu este prevăzută cu pod ci are o închidere de tip terasă, spațiu echipat integral cu panourile solare de care vă povesteam mai sus.
Vila dispune de finisaje de înaltă calitate, structură de rezistență din beton armat și este împrejmuită cu un gard înalt ce păstrează confortul sporit pentru orice doritori de intimitate. Pavajul curților este din dale rezistente la trafic constant și asigură o bună scurgere a apelor meteorice datorită pantei oferite prin construcție.
Accesul în curte se face prin intermediul unei porți metalice ce asigură un nivel ridicat de securitate iar spațiile verzi care decorează grădina reprezintă un avantaj pentru cei care preferă zonele apropiate de natură.
Dispunerea lor creează suficient loc pentru activitățile în aer liber, fie că țin de zona de grădinărit sau pur și simplu pentru o serie de activități casnice care au loc în natură, cum sunt mesele in familie, cafeaua de dimineață sau activitățile întreprinse cu prietenii dumneavoastră.
Punctele forte ale imobilului sunt urmatoarele:
1. Structura : constructie realizata pe fundatii continuie de beton armat, cu o structura din cadre de beton armat monolit; subsolul are pereti din beton armat, constituind un nivel rigid; planseele sunt din beton armat monolit; scara este din beton armat monolit; inchiderile perimetrale si compartimentale sunt din zidarie de caramida.
2. Dotari pentru siguranta si confort:
- Centrale termice ( 2 buc )
- Panouri solare WIKORA (10 buc ) legate la cele doua centrale termice, cu 2 tancuri de cate 1000 litri (capacitate de stocare ), cu tevi de cupru (30 m) care transporta apa calda menajera si aduc si aport la caldura. Este foarte eficient acest sistem deoarece din mai pana in octombrie, efectiv nu mai folosesti centrala pe gaz pentru producerea apei calde menajere si folosesti doar panourile solare.
- Hidrofor conectat la 1 tanc de apa rece de 1000 litri capacitate (si care se poate inchide daca nu vrei sa il folosesti ).
- Generator de curent electric de 4,5 kw care poate sustine electric toata casa si are si un stabilizator de tensiune
- 4 aparate de aer conditionat.
3. Buncar (adapost ):
- Este sapat la o adancime cu 2 m mai mare decat fundatia casei
- Confera adapost in caz de seism ( casa este proiectata sa reziste pana la cutremure de 8,1 grade Richter )
4. Finisaje de calitate:
- Marmura italiana de 1 cm grosime, pe o suprafata de 200 mp
- Tocarie din lemn de cires
- Semineu pe lemne cu focar inchis, frantuzesc, marca Chemines Philippe ( care reduce cu 40-50% factura la incalzire si are o durata de viata de 30 ani daca il folosesti corect )
- Garaj incalzit cu calorifere, avand loc pentru 2 masini, cu usi automate CRAWFORD
5. Locatia :
- La 1 min de statia de tramvai
- La 500 m de Podul Constanta cu legatura imediata catre centrul orasului sau catre zona de nord a capitalei
6. Pretabila pentru: rezidential, clinici, birouri ( consulting, avocatura, arhitectura etc ), gradinita, scoala de muzica,balet,etc, afterschool etc.
Prin urmare, cumparand aceasta locuinta va asigurati confortul si siguranta pe termen lung, dumneavoastra si familiei .
Pentru cei care doresc, proprietarul poate lasa si mobilierul ( din lemn masiv de la Mobexpert si ceva piese de la Jysk ), evident contra unei sume in afara pretului afisat.
Vă invităm să vă programați pentru o vizionare pentru a înțelege pe deplin avantajele achiziționării unui astfel de spațiu locativ. Vă stăm la dispoziție cu orice detalii suplimentare aveți nevoie și vă sugerăm să consultați galeria de imagini disponibilă pe pagina noastră pentru a vă putea creiona o imagine de ansamblu a proprietății propuse.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Curent trifazic
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Semineu
Aer conditionat
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Marmura
Ferestre Lemn
Ferestre Termopan
Usa intrare Metal
Usa interior Lemn
Spatiu depozitare
Dressing
WC Serviciu
Anexe
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Apometre
Contor gaz
Videointerfon
Curte
Gradina
Andrei Dina
0766442404
Esti interesat de aceasta proprietate ?