Centru Civic Bloc nou Finalizat-vezi video si tur virtual

Bucuresti, Unirii
168.000€ + TVA
Camere
2
Suprafata utila
54.70 mp
Suprafata construita
64.40 mp
Etaj
Parter
Bai
1
Parcari
1
 • ID:FX15178
 • Nr. camere:2
 • S. utila:54.70 mp
 • S. balcoane:7.00 mp
 • S. utila totala:61.70 mp
 • S. construita:64.40 mp
 • Comp.:Decomandat
 • Confort:Lux
 • Etaj:Parter
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:1
 • Nr. balcoane:1
 • Nr. parcari:1
 • Nr. garaje:1
 • An constructie:2022
 • Structura:Beton
 • Tip imobil:Bloc
 • Regim inaltime:P+4
Alongside Unirii Fountains !
Alongside Unirii Fountains îţi oferă mixul ideal de locuire: este înconjurat de foarte multe spaţii verzi, cladiri vechi construite în perioada interbelică, dar şi de frumusetea oferita de fantanile construite in anii "80 pe Bulevardul Unirii si modernizate recent-recunoscute si omologate de World Record Academy drept "Cel mai lung sir de fantani coregrafice sincronizate din lume".
Va prezentam spre achizitie un apartament avand 2 camere, situat la etajul P din 4. Apartamentul are suprafata utila de 54 mp, cu suprafata construita de 64 mp, are 1 bai, este decomandat, are un balcon in suprafata de 7 mp. Apartamentele se vand finisate cu usi, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare complete, centrala termica si calorifere. Puteti sa alegeti din modelele si culorile propuse, care acopera cele mai variate gusturi. Imobilul este in curs de executie. Puteti semna rezervare sau antecontract.
IMPREJURIMI SI ACCES: DETALII TEHNICE: STRUCTURA CLADIRII: beton, pereti exteriori caramida 36cm, compartimentari interioare: pereti caramida 15cm, TERMOSISTEM exterior polistiren 15cm si tencuiala structurata CAPAROL, UTILITATI GENERALE: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica, INCALZIRE centrala proprie, incalzire pardoseala, FINISAJE pereti interiori: vopsea lavabila, PARDOSELI parchet, gresie, USA INTRARE: metal PINUM antiefractie cu inchideri multiple in 3 planuri si balamale ascunse, USI INTERIOR: celulare PINUM, BUCATARIE: nemobilata, neutilata cu faianta in zona frontului de lucru, CONTORIZARI: apometre, contor gaz, contor curent electric. Instalatia electrica din cupru, cu circuite separate pentru consumatorii principali: centrala termica, instalatii bai, cuptor electric, masina spalat, AC, prize camere, iluminat camere. SPATII COMUNE: Finisaje pavaje spatii comune si balcoane: granit; Lift; Supraveghere video perimetrala; Acces securizat 24/7; Acces proprietari pe baza de card/telecomanda in parcare; Iluminat cu lampi LED si senzori de miscare in spatiile interioare comune.

Pretul afisat NU include pretul locului de parcare si nu include TVA;

Prin partenerii nostri va recomandam: - facilitati de creditare, fara costuri suplimentare; - servicii de design interior, achizitie mobilier sau electrocasnice la preturi speciale doar pentru clientii nostri. Nu pierdeti nimic daca ne contactati si veniti la noi in vizita !

Situat în zona Unirii, una dintre cele mai frumoase şi prestigioase zone ale Bucureştiului, Alongside Unirii Fountains, reprezinta noul Acasa pentru tine! Aici ai posibilitatea de a îmbina două stiluri de viaţă diferite, trecând oricând de la relaxarea si linistea din cadrul ansamblului şi a zonei, la dinamica vieţii sociale imbinata cu istoria si agitatia Centrului Vechi. În maximum 10 minute de mers pe jos ai acces atat la staţia de metrou Unirii cat si la alte mijloace de transport in comun precum si numeroase centre comerciale.
Din Alongside Unirii Fountains poţi ajunge la diverse Institutii Publice dar si la Casa Poporului, Centru Vechi, Mitropolie, Manastirea Antim, la Universitate si Piateta Universitatii, in Parcul Cismigiu, la Teatrul National si Teatrul de Opereta Constantin Tanase. De asemenea sunt relativ aproape Piata Romana (Academia de Studii Economice), birourile, restaurantele şi muzeele din Victoriei, cafenelele şi restaurantele selecte din Kiseleff-Aviatorilor, la Arcul de Triumf sau în Parcul Herăstrău, cel mai mare parc din Bucureşti.
Toate punctele de interes sunt chiar lângă tine, astfel că poţi avea mai mult timp pentru activităţile care-ţi fac plăcere şi mai mult timp pentru familia ta!
Suna azi si programeaza o vizita la biroul nostru de vanzari !
Alongside Unirii Fountains este aproape de tot ce este important pentru tine !
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Aer conditionat
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Ferestre Termopan
Usa intrare Metal
Usa interior Celulare
Terasa
Dressing
Bucatarie Nemobilata
Bucatarie Neutilata
Apometre
Contor gaz
Nemobilat
Videointerfon
Lift
Andrei Dina
0766442404
Esti interesat de aceasta proprietate ?